Links

 

 

Carea-Esthetica

Carea Esthetica is een huidinstituut gespecialiseerd in behandelingen die een aantoonbaar huidverbeterend effect realiseren.

 

finessebodylineclinic.nl

Vet verwijderen zonder operatie? Finesse Bodyline Clinic is gespecialiseerd in diverse behandelingen zoals liposuctie, facelift en ooglift zonder operatie.

 

Fit Point Tegelen

Als fanatieke sporter kun je te kust en te keur bij het complete sportcentrum Fit Point. Er is ruimte voor cardiotraining en fitness met moderne fitnessapparatuur. Fit Point biedt groepslessen zoals Body Pump & Body Balance aan.

 

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

BGN helpt gewichtsconsulenten aan meer tijd door hen met de “Ik mag alles eten” methode te laten werken en hen een uitgebreid platform aan te bieden.

 

LesMills

Met LesMills ben je niet alleen aan het sporten, maar je doet ook mee met iets groters - een revolutie! Je zult verslaafd worden aan de LesMills programma's gegeven door gepassioneerde instructeurs en inspirerende muziek. Een life-changing experience!

 

Praktijk Hans Coumans

Natuurgeneeskundig Therapeut, Magnetiseur, Personal Coaching.

 

Streefgewicht In Zicht

Gewichtsconsulente Ingrid Hermans

 

Verstraten Medico

Praktijk voor dryneedling & preventieve geneeskunde.

 

Recolour Yourself

Recolour Yourself helpt jou middels coaching om jezelf en je passie (weer) te ontdekken, waardoor je sterker en positiever in het leven komt staan.

 

Volg ons op Facebook